شما میتوانید در هر قسمتی از پنل پازلی که امکان آپلود وجود داشته باشد انواع محتوا را آپلود کنید. منظور از آپلود محتوا، آپلود عکس (png – jpeg – gif)، ویدئو (mp4 – mkv) و فایل صوتی (mp3) است. شما میتوانید در هر جایی که ادیتور متن وجود دارد محتوا آپلود کنید. همچنین در بخشهای مختلف افزونهها امکان آپلود وجود دارد پس بهتر است با صفحهی آپلود محتوا آشنا شوید زیرا در اکثر اوقات با آن رو به رو هستید.
۱. دکمهی بهعلاوه یا دکمهی آپلود عکس، محلهایی برای آپلود محتوا هستند. در پنل پازلی هر جایی که این دکمهها را مشاهده کردید، میتوانید یک محتوا آپلود کنید.
۲. پس از اینکه روی دکمهی بهعلاوه کلیک کنید پنجرهی رسانهها برای شما نمایش داده میشود.
۳. در منوی سمت راست این پنجره میتوانید تمامی پوشههایی را که ایجاد کردهاید مشاهده کنید.
۴. روی هر پوشهای که کلیک کنید تمامی فایلهایی را که در آن پوشه آپلود کردهاید در سمت چپ نمایش داده میشود.
۵. در بالای این پنجره نوار ابزاری وجود دارد که در ادامه کاربرد هر دکمه را توضیح میدهیم.
۶. دکمههای فلش سمت راست و چپ: با استفاده از فلش راست و چپ میتوانید بین پوشهها جابهجا شوید. فلش سمت راست شما را به پوشهی بعدی میبرد و فلش سمت چپ به پوشهی قبل شما را منتقل خواهد کرد.
۷. دکمهی آپلود: با استفاده از این دکمه میتوانید در پوشهی موردنظر، یک محتوا از داخل سیستم خود آپلود کنید. روی این دکمه کلیک کنید. این دکمه کاربرد زیادی برای شما خواهد داشت.
۸. پنجرهای باز خواهد شد که باید از داخل سیستم فایل را انتخاب کنید. پس از انتخاب فایل روی دکمهی open کلیک کنید تا فایل در پنجرهی رسانهها آپلود شود.
۹. پس از آپلود فایل اگر پنجرهی رسانهها را ببندید میتوانید در جایی که علامت بهعلاوه وجود داشت، تصویری که آپلود کردهاید را مشاهده کنید. همچنین در شبیهساز هم تصویر مشاهده خواهد شد.
۱۰.دکمهی ایجاد پوشه: روی این دکمه کلیک کنید تا یک پوشه ایجاد شود.
۱۱. با کلیک روی دکمهی ایجاد پوشه، پوشهای با عنوان “پوشه بدون نام” در پنجرهی رسانهها ایجاد خواهد شد.
۱۲. دکمهی تغییر نام: اگر بخواهید نام این پوشه یا هر فایل دیگر را تغییر دهید باید روی فایل کلیک کنید تا انتخاب شود و بعد روی دکمهی تغییر نام کلیک کنید و نام پوشه یا فایل را تغییر دهید.
۱۳. دکمهی افزودن فایل به پنل: زمانی که فایل را آپلود کردهاید، میتوانید روی آن کلیک کنید تا انتخاب شود و بعد روی این دکمه کلیک کنید تا به پنل اضافه شود. همچنین شما میتوانید برای اضافهشدن فایل به پنل روی فایل آپلود شده دوبار کلیک کنید.
۱۴. دکمهی دانلود: اگر بخواهید از بین فایلهایی که در این بخش قرار دارند، فایلی را دانلود کنید باید ابتدا فایل را انتخاب کنید و روی دکمهی دانلود کلیک کنید تا فایل دانلود و در سیستم شما ذخیره شود.
۱۵. دکمهی بازنمودن پوشه: روی پوشهی موردنظر کلیک کنید تا انتخاب شود و بعد روی این دکمه کلیک کنید تا پوشه باز شود.
۱۶. دکمهی نمایش اطلاعات فایل: روی فایل موردنظر کلیک کنید تا انتخاب شود و بعد روی این دکمه بزنید. تمامی اطلاعات مانند نام فایل، حجم فایل و… در پنجرهای برای شما نمایش داده میشوند.
۱۷. دکمهی پیشنمایش فایل: روی فایل موردنظر کلیک کنید تا انتخاب شود بعد روی دکمهی پیشنمایش کلیک کنید تا محتوا برای شما نمایش داده شود.
۱۸. دکمهی کپی: فایلی که میخواهید از آن کپی بگیرید را انتخاب کنید و روی این دکمه کلیک کنید تا کپی شود.
۱۹. دکمهی پیست (چسباندن): وارد هر پوشهای که میخواهید بشوید و روی این دکمه کلیک کنید. فایلی که در مرحلهی ۱۸ کپی کردهاید در این پوشه پیست میشود.
۲۰. دکمهی حذف: فایلی که میخواهید حذف کنید را کلیک کنید تا انتخاب شود و بعد روی دکمهی سطل آشغال بزنید تا فایل از رسانههای شما حذف شود.
۲۱. دکمهی برش عکس: اگر بخواهید فایل عکسی را برش دهید باید فایل را انتخاب کنید و بعد روی این دکمه کلیک کنید. پنجرهی برش عکس برای شما نمایش داده میشود که میتوانید طول و ارتفاع عکس را تغییر دهید. در نهایت روی دکمهی اعمال کلیک کنید تا تصویر کراب شود.
۲۲. دکمهی مرتب کردن فایلها: روی این دکمه کلیک کنید و میتوانید بر اساس نام، اندازه، نوع و… فایلها را در پنجرهی رسانهها مرتب کنید.
۲۳. نحوه نمایش فایلها: از طریق این دکمه میتوانید فایلها را بهصورت آیکون یا بهصورت لیست نمایش دهید. روی دکمه که کلیک کنید فایلها و اطلاعاتشان به صورت لیست نمایش داده میشوند و اگر دوباره روی این دکمه کلیک کنید فایلها به صورت آیکون نمایش داده میشوند.
۲۴. اگر روی فضای خالی پنجرهی رسانهها کلیک راست را بزنید، برخی از اعمالی که دکمههای آن را در بالا معرفی کردیم را میتوانید مشاهده کنید و از این طریق هم به آنها دسترسی داشته باشید.
۲۵. میزان مصرف فضای ذخیرهسازی: در پایین این پنجره با استفاده از یک نوار سبز به شما نمایش داده میشود که چه میزان از فضای ذخیره سازی خود را استفاده کردهاید. در پایین نوار میتوانید میزان حجم مصرف شده، حجم باقیمانده و حجم مجاز را مشاهده کنید. اگر نوار سبز تا انتها برود به این معنی است که حجم شما به پایان رسیده و باید حجم خریداری کنید. برای اطلاع بیشتر از خرید حجم و فضای ذخیرهسازی به لینک روبهرو مراجعه کنید. (سوالات بخش مدیریت حجم و پیامک در پایگاه دانش)