اگر افزونهی فروشگاه را به اپلیکیشن خود اضافه نکردهاید میتوانید از راهنمای روبهرو کمک بگیرید: (چطور یک افزونه (صفحه) به اپلیکیشن اضافه کنم؟)
اگر افزونهها را در اپلیکیشن خود دارید مراحل زیر را طی کنید:
۱. بیایید با یک مثال پیش برویم. به عنوان مثال فرض کنید یک اپلیکیشن فروشگاه لوازم دیجیتال دارید و میخواهید فروش برخی از محصولات را به یک فروشگاه خاص بسپارید. بهعنوان مثال میخواهید فروش لپتاپها را به فروشگاه آقای زارعی و فروش پرینترها را به فروشگاه آقای غلامی بدهید و از طرفی میخواهید در کنار محصولات دیگری که دارید لوازم جانبی لپتاپ یا دیگر لوازم دیجیتال را خودتان به فروش برسانید.
در این حالت باید برای هر کدام از افراد یک افزونه فروشگاه به اپلیکیشن اضافه کنید.
بهعنوان مثال نام هر افزونه فروشگاه را به شکل زیر تعیین کنید:
فروشگاه اصلی: برای همه محصولاتی که خودتان دارید.
فروشگاه یک: فروش لپتاپ (مدیر فروشگاه: آقای زارعی)
فروشگاه دو: فروش پرینترها (مدیر فروشگاه: آقای غلامی)
خب حالا باید فروشگاه یک و فروشگاه دو را از فروشگاه اصلی مجزا کنید به طوری که درگاه پرداختهای مجزا داشته باشند و خود مدیران بتوانند به فروشگاه مخصوص خود دسترسی داشته باشند.
ابتدا فروشگاه آقای زارعی را جدا کنید برای این کار باید از لیست افزونههای داخل اپلیکیشن در نوار افزونهها، افزونهی فروشگاه یک را کلیک کنید.
۲. تنظیمات افزونه برای شما نمایش داده میشود که باید روی تب محصولات کلیک کنید. همانطور که مشاهده میکنید در این افزونه قبل از جداسازی فقط سه تب محصولات، ویژگی و تنظیمات بیشتر را دارید زیرا این افزونه هنوز به افزونهی فروشگاه اصلی، متصل است.
نکته: افزونهی فروشگاه اصلی اولین افزونهی فروشگاهی است که شما به اپلیکیشن اضافه میکنید. از افزونهی فروشگاه دوم به بعد هر افزونهی فروشگاهی که اضافه کنید وابسته به افزونهی اصلی است مگر اینکه جداسازی را برای آن افزونه انجام داده باشید.
۳. جداسازی فروشگاه: کمی به پایین اسکرول کنید تا این دکمه را مشاهده کنید. باید این دکمه را فعال کنید تا این افزونه به یک فروشگاه مستقل تبدیل شود.
۴. زمانی که جداسازی فروشکاه را فعال کنید تبهایی که در این افزونه مشاهده میکنید بیشتر میشود و عملا شما میتوانید تمامی امکانات فروشگاه اصلی را در این افزونه فروشگاه داشته باشید. برای هر افزونهای که جداسازی را انجام میدهید میتوانید درگاه پرداخت مخصوص به خودش را ست کنید.
۵. برای فروشگاه دو: فروش پرینترها (مدیر فروشگاه: آقای غلامی) باید دوباره مراحل ۲ تا ۴ را تکرار کنید.
۶. حال باید برای پنل کاربری پازلی خود دو ادمین (آقای زارعی و آقای غلامی) را تعریف کنید. اگر برای تعریف ادمین نیاز به راهنمایی دارید به لینک روبهرو مراجعه کنید. (چطور برای پنل کاربری پازلی ادمین تعریف کنم؟) بعد از تعریف ادمین باید به او دسترسیهای لازم را بدهید. اگر برای این بخش نیاز به راهنمایی دارید به لینک روبهرو مراجعه کنید. (چطور به ادمین های پنل کاربری پازلی دسترسیهای متفاوت بدهم؟). درنهایت باید برای هر ادمین مشخص کنید که به کدام افزونهی فروشگاه دسترسی داشته باشد. به عبارتی هر ادمین باید به فروشگاه مخصوص خودش متصل شود و دسترسی داشته باشد. برای این کار هم به لینک روبهرو مراجعه کنید. (چطور به هر ادمین دسترسی فروشگاه مخصوص به خودش، را بدهم؟)