ابتدا باید ادمین را تعریف کنید. اگر برای تعریف ادمین نیاز به راهنمایی دارید به لینک روبهرو مراجعه کنید. (چطور برای پنل کاربری پازلی ادمین تعریف کنم؟)
۱. از سمت راست پنل کاربری خود وارد بخش مدیریت کاربرها شوید.
۲. ادمین موردنظر که میخواهید به او دسترسی بدهید را انتخاب کنید. روی دکمهی ویرایش روی کارت ادمین کلیک کنید تا صفحهی ویرایش برای شما نمایش داده شود.
۳. در صفحهای که برای شما باز میشود روی تب دسترسی کلیک کنید. در این تب شما هر دسترسی که بخواهید میتوانید به ادمین موردنظر بدهید و تمام این دسترسیها در پنل کاربری او نمایش داده میشود. همچنین میتوانید بسیاری از دسترسیها را از ادمین بگیرید.
۴. برای تعیین هر نوع دسترسی ابتدا حتما باید اپلیکیشن مورد نظر را از بخش دسترسی مشخص کنید. روی فیلد سفید روبهروی دسترسی کلیک کنید تا منوی آبشاری اپلیکیشنهای شما، نمایش داده شود و اپلیکیشن موردنظر را انتخاب کنید. شما ممکن است در پنل کاربری خود در پازلی اپلیکیشنهای زیاد و ادمینهای متفاوت داشته باشید، به همین دلیل زمانی که میخواهید به ادمین دسترسی بدهید حتما باید مشخص کنید که این ادمین به چه اپلیکیشنی دسترسی داشته باشد و بعد نوع دسترسیها را تعیین کنید.
نکته: یک ادمین میتواند به یک یا چند اپلیکیشن دسترسی داشته باشد.
۵. کمی به سمت پایین اسکرول کنید تا به بخش آمار برسید. شما میتوانید با فعال کردن هر دکمه آمار، به ادمین دسترسی مشاهده، ویرایش و حذف آمار مورد نظر را بدهید. تمامی این آمارها در منوی سمت راست پنل کاربری ادمین نمایش داده میشود و میتواند از این طریق به آنها دسترسی داشته باشد.
۶. آمار بازدید: اگر این دکمه را فعال کنید آمار بازدید در منوی سمت راست پنل برای ادمین نمایش داده میشود و فرد به آن دسترسی خواهد داشت.
۷. آمار فرمها: اگر این دکمه را فعال کنید ادمین به آمار تمامی فرمهای اپلیکیشن شما دسترسی خواهد داشت.
ویرایش و حذف فرمها: با فعال کردن این دکمه ادمین میتواند فرمها را ویرایش و حذف کند.
۸. زمانی که دکمهی آمار فرمها را غیرفعال کنید تمامی فرمهایی که داخل اپلیکیشن دارید در یک باکس پایین دکمه، برای شما نمایش داده میشود و شما میتوانید مشخص کنید که این ادمین به کدام فرم دسترسی داشته باشد، فقط دکمهی فرم موردنظر را فعال کنید.
۹. آمار پرداختها: اگر این دکمه را فعال کنید ادمین به آمار تمامی پرداختهای اپلیکیشن شما دسترسی خواهد داشت.
ویرایش و حذف پرداختها: با فعالکردن این دکمه ادمین میتواند پرداختها را ویرایش و حذف کند.
۱۰. زمانی که دکمهی آمار پرداختها را غیرفعال کنید تمامی افزونههای پرداخت که داخل اپلیکیشن دارید در یک باکس پایین دکمه، برای شما نمایش داده میشود و شما میتوانید مشخص کنید که این ادمین به کدام افزونهی پرداخت دسترسی داشته باشد، فقط دکمهی افزونه پرداخت موردنظر را فعال کنید تا ادمین فقط به آمار همین افزونهی پرداخت دسترسی داشته باشد.
۱۱. آمار فروشگاه: اگر این دکمه را فعال کنید ادمین به آمار تمامی فروشگاههای اپلیکیشن شما دسترسی خواهد داشت.
ویرایش و حذف فروشگاه: با فعالکردن این دکمه ادمین میتواند آمار فروشگاهها را ویرایش و حذف کند.
۱۲. زمانی که دکمهی آمار فروشگاه را غیرفعال کنید تمامی افزونههای فروشگاه که داخل اپلیکیشن دارید در یک باکس پایین دکمه، برای شما نمایش داده میشود و شما میتوانید مشخص کنید که این ادمین به آمار کدام افزونههای فروشگاه دسترسی داشته باشد، فقط دکمهی افزونههای فروشگاه موردنظر را فعال کنید تا ادمین فقط به آمار همین افزونههای فروشگاه دسترسی داشته باشد. از این امکان میتوانید در چند فروشندگی استفاده کنید. برای آشنایی بیشتر با چند فروشندگی به لینک روبهرو مراجعه کنید. (چطور قابلیت چند فروشندگی را در افزونه فروشگاه فعال کنم؟)
۱۳. آمار فروشگاه ویدئو: اگر این دکمه را فعال کنید ادمین به آمار تمامی فروشگاههای ویدئوی اپلیکیشن شما دسترسی خواهد داشت.
ویرایش و حذف فروشگاه ویدئو: با فعالکردن این دکمه ادمین میتواند آمار فروشگاههای ویدئو را ویرایش و حذف کند.
۱۴. زمانی که دکمهی آمار فروشگاه ویدئو را غیرفعال کنید تمامی افزونههای فروشگاه ویدئو که داخل اپلیکیشن دارید در یک باکس پایین دکمه، برای شما نمایش داده میشود و شما میتوانید مشخص کنید که این ادمین به آمار کدام افزونههای فروشگاه ویدئو دسترسی داشته باشد، فقط دکمهی افزونههای فروشگاه ویدئوی موردنظر را فعال کنید تا ادمین فقط به آمار همین افزونهها دسترسی داشته باشد.
۱۵. آمار فرم پیشرفته: اگر این دکمه را فعال کنید ادمین به آمار تمامی فرمهای پیشرفته اپلیکیشن شما دسترسی خواهد داشت.
ویرایش و حذف فرمهای پیشرفته: با فعال کردن این دکمه ادمین میتواند فرمهای پیشرفته را ویرایش و حذف کند.
۱۶. زمانی که دکمهی آمار فرمهای پیشرفته را غیرفعال کنید تمامی فرمهای پیشرفتهای که داخل اپلیکیشن دارید در یک باکس پایین دکمه، برای شما نمایش داده میشود و شما میتوانید مشخص کنید که این ادمین به کدام فرم پیشرفته دسترسی داشته باشد، فقط دکمهی فرم موردنظر را فعال کنید.
۱۷. خروجی اکسل: زمانی که این دکمه را فعال کنید فرد میتواند از آمارهایی که به آنها دسترسی دارد، خروجی اکسل دریافت کند.
۱۸. کمی به سمت پایین اسکرول کنید و ذخیره کردن را کلیک کنید. برای اینکه مشاهده کنید که دسترسیهایی که به کاربر دادهاید چطور در پنل کاربری او نمایش داده میشود باید وارد پنل کاربری ادمین شوید. برای آشنایی با این بخش به لینک روبهرو مراجعه کنید. (چطور وارد پنل کاربریه ادمینی که تعریف کردم بشم؟)